🍏 Fruit op je werk is een initiatief van Van Hees Versmarkt, dé groenten en fruitspeciaalzaak uit Twello 🍏

🍏 Fruit op je werk is een initiatief van Van Hees Versmarkt, dé groenten en fruitspeciaalzaak uit Twello 🍏

VERS-GARANTIE

Daar staan wij voor.
Wij bezorgen u graag de beste kwaliteit.

Het mooiste fruit, met onze versgarantie thuisbezorgd!

Beste klant, u heeft bij ons een bestelling gedaan, of u bent verrast met een pakket fruit. Graag leggen wij uit hoe wij deze kwaliteit kunnen garanderen. En mocht de bezorging of kwaliteit toch niet optimaal zijn, komen wij samen met u graag tot een oplossing. 

Door jarenlange ervaring in onze winkel in Twello zijn wij uw vertrouwde leverancier. Door de vele mogelijkheden voor verpakken en bezorgen sluit dit altijd aan op uw wensen. Inmiddels hebben we enkele jaren ervaring met het verpakken en versturen van fruit via POSTNL.

Dit is voor ons ook een leerproces geweest, en door deze ervaring kunnen wij (bijna) 100% bezorg en kwaliteitsgarantie geven. De verschillende fruitsoorten zijn in onze winkel op voorraad en na een grondige kwaliteitscontrole word alles klaargezet om te verpakken. Al het fruit wordt tot het moment van verpakken gekoeld bewaard, verpakt en vlak voordat de doos dicht gaat komt het laatste niet gekoelde fruit erbij in. 

De fruitbox wordt op het allerlaatste moment bij POSTNL in het sorteersysteem verwerkt zodat er zomin mogelijk kans is op beschadigen. POSTNL verzorgt veelal in de ochtend de bezorging zodat het fruit in optimale kwaliteit u als klant bereikt!  

En…mocht er ondanks al deze inspanning toch een klacht ontstaan, neem dan indien mogelijk zsm telefonisch contact op: 06-50564401. Op dit nummer ontvangen wij indien mogelijk een foto van het fruit of de verpakking wat wat de klacht betreft.

Geniet van uw fruitpakket en graag tot ziens!

 

Toont alle 4 resultaten

Gratis proefbox

Nieuw veld

Een kijkje achter de schermen